Naast mijn werkzaamheden als Golfprofessional ben ik ook werkzaam in de IT als adviseur en projectleider op het gebied van bijvoorbeeld integratie, implementatie, maar ook het begeleiden bij het maken van keuzes.

Mijn specialiteit hierin is vooral een brug te slaan tussen opdrachtgevers en IT leveranciers in de golf- en onderwijs wereld door met elke partij op hun eigen niveau en in hun eigen taal te spreken. Door deze aanpak is het mogelijk om voor alle partijen het beste resultaat uit IT projecten te halen.

Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld:

  • Het begeleiden van een project waarbij de volledige IT en telefonie omgeving van Golfpark Almkreek weer up-to-date is gebracht en onder beheer is gekomen van een nieuwe leverancier.
  • Het begeleiden van de inrichting en uitrol van een online werkplek omgeving voor een scholengemeenschap bestaande uit drie verschillende middelbare scholen
  • Het adviseren op ICT gebied van school- directies en besturen.

Omdat ik niet gebonden ben aan vaste leveranciers kan ik altijd een volledig onafhankelijk advies geven bij het maken van uw keuze voor hard- en software maar ook welke leverancier voor u het beste is.

Deze site maakt gebruik van cookies welke nodig zijn voor het goed functioneren van deze site.